Samen sterk voor elke klus

Het klusteam van Veteranen Brunssum is al enige tijd actief. Dit team is nu onderdeel van Military Meeting Point. De ruimte die is gevonden waar we als veteranen kunnen klussen, knutselen en hobbyen, is tevens de werkplaats en opslaglocatie voor het klusteam. Hierdoor zijn de werkomstandigheden en de mogelijkheden om op een goede manier klussen uit te voeren enorm verbeterd.

“Vrienden van” de  Military Meeting Point mogen op afspraak en tegen kostprijs van slijt- en verbruiksmaterialen gebruik maken van de werkplaats. Het huidige beschikbare gereedschap is deels privé-eigendom van het klusteam en er zijn een aantal zaken die nog nodig zijn. Hiervoor is enerzijds externe financiële hulp van harte welkom, anderzijds worden de kosten opgebracht uit lidmaatschap en klussen die in opdracht van derden worden uitgevoerd tegen een gereduceerd tarief. De opbrengsten van deze klussen zijn voor het Military Meeting Point.

Het veteranen klusteam van Military Meeting Point bestaat uit een aantal militaire veteranen, die om welke reden dan ook niet meer kunnen deelnemen aan de reguliere arbeidsmarkt. Om toch bezig te kunnen zijn én een bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappij zetten zij hun tijd, kennis en kunde in ten gunste van de vereniging. Het team kan op verzoek ingezet worden voor klussen in en om het huis, variërend van bijvoorbeeld tuin opschoning tot het bouwen van een overkapping en van schilderen tot aan het opknappen en verbeteren van een ruimte in huis. Maar ook ter ondersteuning van verenigingen of bedrijven bij bijvoorbeeld het opbouwen en afbreken voor evenementen.

Kijk voor meer informatie, openingstijden van de MMP Werkplaats en het MMP of voor het maken van een afspraak met het klusteam op de website of onze Facebookpagina (Military Meeting Point Brunssum). Bellen kan ook via: +31-6-190 027 02 (Remko Lust)

De MMP Werkplaats bevindt zich aan de Zonnestraat 8a in Brunssum.

Openingstijden van onze werkplaats

Op dit moment zijn de openingstijden van de werkplaats nog in overleg te bepalen. Wil je als “vriend van” het Military Meeting Point gebruik maken van de faciliteiten? Neem dan even contact met ons op om een afspraak te maken.

Military Meeting Point - Werkplaats

Heb je een klus? Stuur hier je aanvraag in...

Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Zorg ervoor dat de gewenste klus en wat je verwacht van ons klusteam, zo duidelijk als mogelijk omschrijft.