Vereniging Military Meeting Point

De inloopcafés van Military Meeting Point (MMP) worden georganiseerd in het International Conference Center aan de Ouverbergstraat 1 in Brunssum. Bij het MMP kunnen veteranen, hun gezinsleden en andere (ex-) militairen elkaar laagdrempelig en onder het genot van een drankje ontmoeten. Mede door het internationale karakter creëren we een setting waar ook het personeel van JFC zich thuis zal voelen. Dankzij de medewerking van het JFC hebben we nu een plek waar we kunnen ontmoeten, verbinden en verbroederen.

Vanuit het MMP stimuleren we om samen activiteiten op te pakken en te leren van elkaars kennis, ervaring en kunde op elk denkbaar gebied.

Naast de ontmoetingsplek in het ICC is er ook een nieuwe werkplaats beschikbaar. Hier kan men met hout, metaal of andere materialen onder begeleiding bijvoorbeeld aan een eigen project werken waarvoor men thuis geen plaats of gereedschap heeft. De loods is groot genoeg om met een auto of motor naar binnen te kunnen waardoor ook de mogelijkheid bestaat om kleine reparaties uit te voeren waarvoor geschikt en veilig gereedschap aanwezig is. Zie voor meer informatie ook de pagina op deze website over het Veteranen Klusteam.

Lidmaatschap
Je kunt lid worden van Veteranen Brunssum Military Meeting Point voor een periode van minimaal 1 jaar. Je betaalt €5 per maand of €50 per jaar. Als lid krijg je toegang tot de faciliteiten die vereniging Military Meeting Point beschikbaar heeft. Denk daarbij aan de werkplaats en het aanwezige gereedschap. Er zullen regelmatig activiteiten georganiseerd worden. Gezinsleden zijn ook welkom in de vorm van een ’vrienden-lidmaatschap’ maar alleen veteranen of (ex-)militairen hebben inspraak en stemrecht tijdens de ALV (algemene ledenvergadering).

Kijk voor openingstijden en overige info over het MMP en de werkplaats op onze Military Meeting Point Brunssum Facebookpagina of bel: +31-6-553 151 71

Lid worden?

Als je lid wilt worden van Military Meeting Point dan zijn er een paar zaken belangrijk om te weten!

Download hier: