Vereniging Military Meeting Point

De inloopcafés en andere activiteiten van Military Meeting Point (MMP) worden georganiseerd op onze eigen locatie aan de Zonnestraat 8A in Brunssum. Bij het MMP kunnen veteranen, hun gezinsleden en andere (ex-) militairen elkaar laagdrempelig en onder het genot van een drankje ontmoeten. Mede door het internationale karakter creëren we een setting waar ook het personeel van JFC zich thuis zal voelen. Dankzij de medewerking van Gemeente Brunssum hebben we nu een eigen plek waar we kunnen ontmoeten, verbinden en verbroederen.

Vanuit het MMP stimuleren we om samen activiteiten op te pakken en te leren van elkaars kennis, ervaring en kunde op elk denkbaar gebied.

Naast de ontmoetingsplek in het MMP is er ook een nieuwe werkplaats beschikbaar. Hier kan men met hout, metaal of andere materialen onder begeleiding bijvoorbeeld aan een eigen project werken waarvoor men thuis geen plaats of gereedschap heeft.

Zie voor meer informatie ook de pagina op deze website over het Veteranen Klusteam.

Lidmaatschap
Je kunt lid worden van Veteranen Brunssum Military Meeting Point voor een periode van minimaal 1 jaar. Je betaalt €5 per maand of €50 per jaar. Als lid krijg je toegang tot de faciliteiten die vereniging Military Meeting Point beschikbaar heeft. Denk daarbij aan de werkplaats en het aanwezige gereedschap. Er zullen regelmatig activiteiten georganiseerd worden. Gezinsleden zijn ook welkom in de vorm van een ’vrienden-lidmaatschap’ maar alleen veteranen of (ex-)militairen hebben inspraak en stemrecht tijdens de ALV (algemene ledenvergadering).

Kijk voor openingstijden en overige info over het MMP en de werkplaats op onze Military Meeting Point Brunssum Facebookpagina of bel: +31-6-553 151 71

Lid worden?

Als je lid wilt worden van Military Meeting Point dan zijn er een paar zaken belangrijk om te weten!

Download hier:

Bezoekadres

Military Meeting Point
Zonnestraat 8A
6446TE Brunssum