Military Meeting Point

De inloop en andere activiteiten van Military Meeting Point (MMP) worden georganiseerd op onze eigen locatie aan de Zonnestraat 8A in Brunssum. Bij het MMP kunnen veteranen, hun gezinsleden en andere (ex-) militairen elkaar laagdrempelig en onder het genot van een drankje ontmoeten. Mede door het internationale karakter creëren we een setting waar ook het personeel van JFC zich thuis zal voelen. Dankzij de medewerking van Gemeente Brunssum hebben we nu een eigen plek waar we kunnen ontmoeten, verbinden en verbroederen.

Vanuit het MMP stimuleren we om samen activiteiten op te pakken en te leren van elkaars kennis, ervaring en kunde op elk denkbaar gebied.

Naast de ontmoetingsplek in het MMP is er ook een nieuwe expositie ruimte beschikbaar. Hier kan men een rondleiding voor klassen van de basisschool voor aanvragen.

Zie voor meer informatie ook de pagina op deze website over het expositie ruimte.

“vriend van” worden?
Je kunt “vriend van ” worden van Veteranen Brunssum  voor een periode van minimaal 1 jaar. Je betaalt €5 per maand of €50 per jaar. Als “vriend van” krijg je toegang tot de faciliteiten die Veteranen Brunssum beschikbaar heeft. Denk daarbij aan de inloop, de expositie ruimte, het klushok en de bar. Er zullen regelmatig activiteiten georganiseerd worden. Gezinsleden zijn ook welkom in de vorm van een ’vrienden-lidmaatschap’

Kijk voor openingstijden en overige info over het MMP en de expositieruimte op onze Veteranen Brunssum Facebookpagina of bel: 0619002702

Vriend van worden?

Als je “vriend van” wilt worden van Military Meeting Point dan zijn er een paar zaken belangrijk om te weten!

Lees: https://veteranenbrunssum.nl/sponsoren/

Bezoekadres

Military Meeting Point
Zonnestraat 8A
6446TE Brunssum