Subsidies & sponsoren
Als stichting zijn wij afhankelijk van subsidies en sponsoren. Om ons budget rond te krijgen voor de jaarlijkse Veteranendag Brunssum willen wij een beroep doen op u of op uw bedrijf. Natuurlijk zorgen wij als tegenprestatie voor de nodige aandacht voor onze sponsoren. De sponsorpakketten zijn via e-mail aan te vragen of via het contact formulier op deze site. We hebben de mogelijkheden hieronder alvast op een rijtje gezet.

Uiteraard ontvangt u van ons een sponsorovereenkomst en bewijs van betaling.

Daarnaast zoeken wij ‘donateurs’
Mensen die de Veteranen een warm hart toedragen en die hun betrokkenheid willen tonen door een minimaal bedrag van € 15 euro per jaar te schenken of een vrije gave vanaf € 15. U kunt daarbij zelf aangeven of u uw naam vermeld wilt hebben op poster of anoniem wilt blijven.

U kunt uw bijdrage overmaken op rekening: NL 91 INGB 0007 1493 19 t.n.v. Veteranen Brunssum te Brunssum

Aanmelden als sponsor of donateur kan per e-mail via: info@veteranenbrunssum.nl

Sponsorpakket 1

Sponsoren van € 100,00 tot € 350,00 kunnen hun logo/bedrijfsgegevens op een A4 formaat aanleveren. Dit hangen wij op bij de drankverkoop in de tent op het Lindeplein. Bezoekersaantal vorige editie ca. 2.500 personen.

Sponsorpakket 2

Sponsoren vanaf € 350,00 kunnen een bedrijfs-banner aanleveren bij de organisatie (op donderdag voor Veteranendag). De banner zal op het Lindeplein opgehangen worden. Daarnaast krijgt u een vermelding op onze website en op de Facebookpagina.

Sponsor van

Als sponsor van Veteranen Brunssum krijgt u, als u dat wilt, een aparte vermelding op onze “vrienden van” poster die komt te hangen in de tent op het Lindeplein tijdens Veteranendag Brunssum. Vanaf € 15 euro per jaar wordt u al sponsor van.

Veteranendag Brunssum wordt mede mogelijk gemaakt door